Materialen

Old Dutch Wood ontwerpt en produceert duurzame producten op basis van hergebruikt eeuwenoud eiken, grenen en kastanjehout afkomstig uit het zuiden van Europa.

Eerlijk hout

Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd op kleur en structuur, waarbij we onderscheid maken tussen bovenkant, onderkant en middendeel van het hout.

Op verzoek produceert Old Dutch Wood parkethout van eeuwenoud eiken en grenen voorzien van mes en groef.

Er gaat nauwelijks hout verloren, afhankelijk van de planken en balkon wordt er massief of 2-laags parket (met mes en groef) van gemaakt, unieke parket tegels, wandbekleding, plafond bekleding maar ook meubels zoals tafels, kastdeurtjes voor keukenkastjes, traptreden etc.

Reclaimed hout

Al het hout door Old Dutch Wood gebruikt en geproduceerd is op een verantwoorde manier verkregen. Al onze producten zijn van reclaimed hout.

Reclaimed hout staat voor hergebruikt hout vanuit bestaande constructies. Hierdoor wordt het milieu niet belast maar krijgt u toch een product met de authentieke uitstraling van weleer.

Zo gouw ons reclaimed hout is ontdaan van zand en vuil kan het worden verwerkt met de bekende schitterende resultaten als gevolg.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een verrassende samenwerking

Switch The Language