Over ons

Oude tijden herleven met Old Dutch Wood. Authentieke kwaliteit die er voor zorgt dat het fraaiste van vroeger weer herleefd wordt.

Vanuit onze eigen fabriek leveren wij kwaliteitsproducten gemaakt op basis van eigen ontwikkeling, uniek voor de markt, waarmee u de wensen van uw klanten nog doelmatiger kunt invullen met zeldzaam mooie eindresultaten.

We produceren prachtig parket, massief en 2 laags parket, schitterende wand en plafondbekleding, unieke balken voor zichtbare constructies zoals in veranda’s en serre’s. Verder produceren wij unieke tafels op basis van ons eeuwenoude eiken, grenen en kastanje hout.

Al het hout door Old Dutch Wood gebruikt en geproduceerd is op een verantwoorde manier verkregen. Al onze producten zijn van reclaimed hout. Reclaimed staat voor hergebruikt hout vanuit bestaande constructies. Hierdoor wordt het milieu niet belast maar krijgt u toch een product met de authentieke uitstraling van weleer.

In veel gevallen is het geleverde hout onder FSC keurmerk.

In onze showroom laten we u graag vele toepassingsmogelijkheden zien van ons schitterende hout, al dan niet gecombineerd met andere materialen. We bieden mogelijkheden en idee├źn voor u en uw klanten.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een verrassende samenwerking

Switch The Language